Tijdelijk aanbod Ready2Q BBQ Bier!

Nu tijdelijk in de aanbieding ons Ready2Q BBQ Bier! 4 flesjes voor slechts €11,50

Heerlijk Ready2Q BBQ Speciaalbier

Maak jouw BBQ gerechten extra speciaal met een bijpassend bier

Laat het vuur knetteren en de smaken dansen met onze onweerstaanbare BBQ Bieren. Deze smaakvolle bieren zijn speciaal ontworpen om perfect samen te gaan met de rokerige aroma's en sappige bites van de barbecue. Proef de passie, voel de warmte, en maak van elke barbecue een onvergetelijke ervaring. 

Bestel nu jouw Ready2Q BBQ Bier! Lekker voor thuis, maar ook super leuk als cadeautje voor Sint of Kerst!

Al vanaf €3,00 per stuk. Wil je ze alle vier proeven? Bestel ze nu alle 4 en betaal slechts €11,50.

Klik hier om nu te bestellen en je BBQ-gerechten naar een hoger niveau te tillen. 

Ready2Q Pils €3,00

Het meest gedronken bier in Nederland. Daarom willen wij ons onderscheiden met dit ambachtelijk en op traditionele wijze gebrouwen bier. Karaktervol en fris met een mooie afdronk, een makkelijk bier.

Ready2Q Wit €3,15

Dit traditioneel gebrouwen witbier is anders dan de rest. Fris, zacht en vol met tonen van banaan en kruidnagel. Door het gebruik van alleen basisingrediënten is dit bier voor een ieder toegankelijk. Met een alcoholpercentage van 5,6% is dit een heerlijk biertje om lekker door te drinken in het zonnetje.

Ready2Q Tripel €3,25

Deze krachtig gebrouwen volle tripel met een alcoholpercentage van 8,4% is gevaarlijk lekker en makkelijk door te drinken, dus je bent gewaarschuwd! Fris en fruitig met een vleugje zoet. Iedere slok proef je iets nieuws en verschijnt er keer op keer een lach op je gezicht

Ready2Q IPA €3,30

India Pale Ale een veel besproken populaire bierstijl en wordt vaak als bitter ervaren. Maar deze is aangenaam anders. Met een alcoholpercentage van 5,5% zelfs fruitig met een fantastisch perzik aroma. Een heerlijk verfrissend bier.