Ready2Q BBQ catering op locatie met eigen bier

Maak hier kennis met onze Ready2Q Bieren

Interesse? Bestel ze eenvoudig en snel via info@ready2q.nl of stuur ons een whatsapp bericht op 0610264905. Geniet binnenkort nog van onze unieke bieren, ideaal als relatiegeschenk of voor u en uw gezelschap! Wist u dat u onze bieren ook kunt proeven tijdens een van onze workshops? Of tijdens een arrangement op locatie! Wij denken graag met u mee, ondanks onze passie voor bier, is onze passie voor het ontzorgen van u ons grootste plezier! Wij cheersen graag met u en op u!

Ready2Q Pils

Het meest gedronken bier in Nederland. Daarom willen wij ons onderscheiden met dit ambachtelijk en op traditionele wijze gebrouwen bier. Karaktervol en fris met een mooie afdronk, een makkelijk bier.

Ready2Q Tripel

Deze krachtig gebrouwen volle tripel met een alcoholpercentage van 8,4% is gevaarlijk lekker en makkelijk door te drinken, dus je bent gewaarschuwd! Fris en fruitig met een vleugje zoet. Iedere slok proef je iets nieuws en verschijnt er keer op keer een lach op je gezicht

Ready2Q Wit

Dit traditioneel gebrouwen witbier is anders dan de rest. Fris, zacht en vol met tonen van banaan en kruidnagel. Door het gebruik van alleen basisingrediënten is dit bier voor een ieder toegankelijk. Met een alcoholpercentage van 5,6% is dit een heerlijk biertje om lekker door te drinken in het zonnetje.

Ready2Q IPA

India Pale Ale een veel besproken populaire bierstijl en wordt vaak als bitter ervaren. Maar deze is aangenaam anders. Met een alcoholpercentage van 5,5% zelfs fruitig met een fantastisch perzik aroma. Een heerlijk verfrissend bier.