Veel ervaring

Mijn toewijding aan de kunst van het grillen en barbecueën gaat verder dan een simpele hobby; het is een levenslange passie. Ik heb talloze grillmeesters uitgedaagd en verschillende grill- en rooktechnieken geperfectioneerd om de lekkerste gerechten op tafel te zetten. 

Persoonlijke benadering

Bij Ready2Q geloven we in de kracht van persoonlijke aandacht. Elk evenement is uniek, en we werken nauw met jou samen om jouw specifieke wensen en smaken te begrijpen. Jouw tevredenheid staat bij ons voorop. 

Elke catering is anders

Bij ons is geen enkel evenement hetzelfde. Of het nu gaat om een intieme familiereünie, een zakelijke bijeenkomst of een grootschalig feest, we passen ons aan om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. 

Een passie voor BBQ

Ik ben Sander Stroo, gepassioneerde BBQ-liefhebber en trotse eigenaar van Ready2Q.

Met jarenlange ervaring in de wereld van grillen en barbecueën, ben ik vastbesloten om elk evenement om te toveren tot een onvergetelijke culinaire ervaring. 

Samenwerken met mijn goedlachse medewerkers is een waar genoegen. Elke dag brengen ze een dosis positieve energie en enthousiasme naar de werkplek. Hun opgewekte houding werkt aanstekelijk en zorgt voor een prettige sfeer binnen ons team.

 

 

Maatwerk

We geloven in het leveren van maatwerk. Samen stellen we een menu samen dat perfect past bij jouw gelegenheid. Of je nu verlangt naar sappige steaks, smaakvolle vegetarische gerechten of exotische smaakcombinaties, we creëren een menu dat aan al je verwachtingen voldoet. 

Gek op grillen en roken

Onze passie voor grillen en roken zit in ons DNA. Dit betekent dat we altijd op zoek zijn naar nieuwe smaken, technieken en grillavonturen om jou de best mogelijke culinaire ervaring te bieden. 

Jouw smaakervaring

Bij Ready2Q draait alles om jou en jouw smaakervaring. Laat me je evenement speciaal maken met onze heerlijke grill- en barbecue-catering. Neem contact met ons op en ontdek hoe we jouw gelegenheid kunnen transformeren in een ware smaakexplosie. We kijken ernaar uit om samen met jou te genieten van geweldige grill- en barbecue-momenten!