Ready2Q reviews 

Vincent Pappot

Mijnsport

Een Geweldige BBQ met heerlijke gerechten, dat is wat wij na een volleybaltoernooi hebben gedaan. Eerst lekker sporten en daarna heerlijk eten, de dames van de bediening zijn ook echt geweldig, alles stond klaar en we konden zo aanschuiven. Ik heb nu al 2 keer een catering laten organiseren en beide keren lekker gegeten. De zelfgemaakte Black Angusburger smaakt heerlijk, maar ook de andere gerechten zijn uiteraard geweldig.  
Met de Ready2q Biertjes erbij maak je het helemaal af, vooral de Ready2Q IPA 

Bob Enthoven

Zuiver Bouwgroep

Tijdens de oplevering van een van onze mooie projecten hebben wij gekozen voor een catering van Ready2Q. 

Johan den Haan

A. Elmers Transport

Jongens bedankt voor een super geslaagd feestje. Eten top! Bier top! geen katerbiertjes dus weer fris wakker vanmorgen, goeie communicatie en scherp op t drank gebruik door de barvrouw.

Top top top. Alleen maar goeie recensies, bedankt en tot de volgende keer.

Raven Kroon

Van Driel Automotive

Bij onze recente evenement VDA Rally hebben we Ready2Q ingehuurd om te catering te verzorgen: de lunch en avondeten. Hun professionele benadering was duidelijk vanaf het begin: naadloze communicatie, punctueel en een uitstekende culinaire ervaring. Het eten was heerlijk en kreeg veel lof van onze gasten. Een dikke pluim voor het Ready2Q-team voor hun uitmuntende service. Een echte aanrader!

Onno Kinkel

Stukart Tuinen

BBQ catering maar dan anders, een culinair feestje waar je zelf geen omkijken naar hebt.

Kim Brammer

CUBE ICT Solutions

Wat een supergezellig avond hebben we gehad met ons hele QUBE ICT Solutions team

Onze bedrijfs BBQ was volledig verzorgd door Ready2Q uit Hoofddorp. Was een geslaagde avond, heerlijk gegeten, een absolute aanrader Dank jullie wel toppers!

En nu weer aan het werk.

Bas Dam

Bouwmaat Haarlem

De inzet van Ready2Q tijdens onze jaarlijkse kraak de kluis actie was wederom een succes. De lekkerste black angusburgers die je maar kunt bedenken en natuurlijk fantastisch eigen bier. 

Kim Kussauer- Ter Burg

Hogeschool Leiden

Ik heb Ready2Q leren kennen bij een uitje van Fysiotherapie Hogeschool Leiden. Catering top verzorgd op locatie. Naast dat de kwaliteit geweldig was, zijn het ook nog eens echt toffe mensen met good vibes....plezier en enthousiasme voelbaar. En dat proef je dan weer;) Ik zeg meer van Ready2Q!!

Ilse Pennings

Hoek

Zaterdag 9 september vierden we 80 jaar HOEK. We vroegen Sander van Ready2Q om ons te helpen met de organisatie van dit evenement. Sander is een man van goede voorbereiding en let op vele details.

Wij kijken terug op een geslaagde, feestelijke én tropische dag met het HOEK-team. Wat een sfeertje. Een actieve middag met fiets- en wandeltocht in het verrassend groene Hoofddorp, een 9-holes footgolf parcours en een gps-tocht in en rondom Fort Noxx in Hoofddorp.

Na de prijsuitreiking volgde een compleet verzorgde, culinaire borrel en barbecue. Heerlijke hamburgers, verse zalm en lekkere spareribs met voor de liefhebbers Ready2Q bier. Het was in een woord: GENIETEN! Chapeau voor de goede organisatie aan het team van Ready2Q en Mijnsport BV.

Matthijs Tissen

SimFlying

Al meermaals een uitstekende BBQ laten verzorgen door Sander en zijn team. Vooral de 'can do'-mentaliteit maakt het heel prettig samenwerken.

Patrick B

LVNL

Workshop BBQ gehad met ons bedrijf bij Ready2Q. Sander weet hoe hij iedereen zijn aandacht erbij kan houden door hier en daar een grap te maken. Veel geleerd en super lekker gegeten het was Amazing ,thanks!