Ready2Q Dance locatie

Omdat het leven een feestje is

Deze prachtige locatie is perfect voor een feestje met vrienden, familie of collega's. Tevens is deze dans locatie goed bereikbaar en voorzien van alle gemakken. Bij Ready2Q Dance kunt u rustig een dansje doen, een drankje nuttigen en feest vieren! Wist u dat wij niet alleen de culinaire verzorging op ons nemen, maar ook de DJ/artiest plus aankleding kunnen regelen? Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, afscheidsborrel, get together of vrijgezellenfeest, wij maken er een mooie dag van samen met jullie.

Let's dance

Onze Ready2Q mogelijkheden zijn speciaal samengesteld om uw smaakpapillen te prikkelen en te verwennen. Onze ambachtelijke huisgemaakte bitterballen en sappige angus burgers zijn een culinair hoogstandje waar u uw vingers bij aflikt. Maar ook onze andere gerechten zijn om van te smullen.

De keuze is reuze!

Krijgt u daar dorst van? Ontdek onze heerlijke Ready2Q bieren.  Wij bieden ook prachtige wijnen of verfrissende softdrinks aan op uw catering. Bespreek uw specifieke wensen met ons. Wij zijn trots op ons werk en beloven u een onvergetelijke dag met de beste service. Laat ons u ontzorgen zodat u samen met uw gezelschap kunt genieten van het leven en feest kunt vieren. Wacht niet langer en boek nu uw catering bij Ready2Q en wie weet gaan de voetjes nog van de vloer!

Wist u dat?

Wist u dat wij ook prachtige buiten locaties kunnen aanbieden indien u liever de bloemetjes buiten zet? Ontdek de  Beach barbeque Bash en zelfs een prachtige evenementenlocatie op een boerderij waarbij u de Ready2Q Boeren barbeque zeker eens moet uitproberen! Vraag direct een offerte aan of geef ons een belletje op 06 10264905, wij denken graag met u mee!