Omdat het leven een feestje is

Deze Dance locatie is perfect voor een feestje met collega's, familie of vrienden. De locatie is goed bereikbaar en voorzien van alle gemakken. Bij Ready2Q Dance kunnen jullie lekker een dansje doen, een drankje nuttigen en genieten van de meest heerlijke gerechten! Wist u dat wij niet alleen de culinaire verzorging op ons nemen, maar ook de DJ/artiest plus aankleding kunnen verzorgen? 

Onze mogelijkheden zijn speciaal samengesteld om de smaakpapillen te prikkelen en te verwennen. Onze ambachtelijke huisgemaakte bitterballen en onze eigen sappige Black Angus burgers zijn een culinair hoogstandje waar je je vingers bij aflikt. Maar ook onze andere gerechten zijn natuurlijk om van te smullen.

Bespreek jullie specifieke wensen met ons. Wij zijn trots op ons werk en beloven jullie een onvergetelijke dag met de beste service, zodat jullie kunnen genieten van het leven en feest kunnen vieren. Wacht niet langer en neem contact met ons op en wie weet gaan de voetjes nog van de vloer!

Wist u dat?

Wist u dat wij ook prachtige buiten locaties kunnen aanbieden indien u liever de bloemetjes buiten zet? Ontdek de Ready2Q Beach BBQ en onze prachtige evenementen locatie op een boerderij voor de Ready2Q Boeren barbeque! Neem contact met ons op voor meer informatie, wij denken graag met u mee!