Ready2Q The Beach

Wij bieden een unieke ervaring op een prachtige locatie met onze Ready2Q Beach BBQ. Maak van uw bedrijfsfeest, afscheidsborrel, get together of vrijgezellenfeest een onvergetelijke dag.

Dé ideale locatie om te genieten van onze heerlijke barbecue specialiteiten, terwijl u samen geniet en misschien zelfs wel een beachvolleybal toernooi speelt. Onze ervaren chefs bereiden alles voor u, van onze eigen sappige Black Angus burgers, boterzachte spareribs tot smaakvolle groenten. Loopt het water u al in de mond? Alles is vers en met zorg bereid, zodat u kunt genieten van de beste smaken en texturen.

BBQ-en is bij ons een complete ervaring

Wij zijn niet allèèn een cateraar, wij bieden een complete ervaring. Onze Ready2Q Beach BBQ kan worden geleverd met DJ/artiest plus aankleding om uw evenement helemaal compleet te maken. Wij zorgen ervoor dat uw evenement een groot succes wordt en dat uw gasten genieten van de perfecte combinatie van een sportief toernooi, lekker eten, kwaliteit, service en goede muziek.

Kortom, als u op zoek bent naar de ultieme BBQ-ervaring met kwaliteit, service en ambachtelijke huisgemaakte producten, dan is Ready2Q uw ideale barbecue cateraar.  Ontdek ons aanbod en maak van uw volgende evenement een groot succes! Bel ons om de mogelijkheden te bespreken of vraag meer informatie aan.