Ready2Q The Barn in Aalsmeer

Huur The Barn voor uw zakelijke bijeenkomst of privé-event

Bent u op zoek naar een unieke locatie om uw meeting te houden of een creatieve brainstorm sessie? Ontdek The Ready2Q Barn, onze unieke locatie in Aalsmeer! Bij Ready2Q bieden wij u een bijzondere plek voor uw zakelijke bijeenkomst of privé-event. Onze locatie biedt een perfecte sfeer voor informele bijeenkomsten.

Wat zijn de mogelijkheden bij The Ready2Q Barn?

  • Een geheel verzorgde BBQ workshop 
  • Verhuur van onze ruimte voor bijvoorbeeld cursussen, vergaderingen of een Babyshower
  • U kunt er voor kiezen om uw event uit te breiden met onze speciale BBQ gerechten
  • Wij kunnen de lunch of borrel bij uw event verzorgen, geheel in BBQ sfeer of met bijvoorbeeld (luxe) belegde broodjes

Details maken het verschil

The Ready2Q Barn biedt plaats aan ongeveer 15 personen zittend en 25 personen staand en beschikt over alle benodigde faciliteiten, waaronder een SMART-TV en Wifi. Onze professionele medewerkers zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is, zodat u zich volledig kunt concentreren op uw evenement.

Bij Ready2Q begrijpen wij dat de details het verschil maken. Daarom bieden wij u diverse catering-opties aan die u kunt aanpassen aan uw wensen. Onze BBQ-gerechten zijn speciaal ontworpen om uw evenement tot een succes te maken. Onze chefs bereiden alles vers en gebruiken alleen de beste ingrediënten. Van klassieke BBQ-gerechten tot exotische smaken, wij bieden een uitgebreide keuze aan gerechten volledig aan te passen aan uw wensen.

Neem contact met ons op om uw evenement bij ons te boeken!