Een BBQ ervaring om nooit te vergeten

Deze unieke locatie is een prachtige boerderij waar je je direct thuis voelt. Omgeven door een prachtig landgoed, bieden wij de perfecte setting voor een gezellige en sfeervolle barbecue-ervaring. Ervaar een unieke en onvergetelijke belevenis waarbij je geniet van onze smaakvolle gerechten van de BBQ en een enthousiast team dat jouw evenement tot in de puntjes verzorgd. Dit landgoed is de perfecte uitvalsbasis voor jouw bedrijfsfeest, borrel of familiefeest. 

Wij zorgen voor een complete beleving

Bij Ready2Q draait het om kwaliteit en dat proeft u in alles wat wij serveren.  Ready2Q staat echter voor meer dan lekker eten. Het gaat om de totale beleving.

Onze ervaren vakmensen zorgen voor een hoogwaardige service en nemen u mee op een culinaire reis waarbij u kennismaakt met de lekkerste smaken en aroma's van onze BBQ-gerechten. 

Of u nu wilt genieten van een gezellige avond met vrienden en familie, een bedrijfsfeest wilt organiseren of uw afscheidsborrel wilt vieren, bij Ready2Q bent u aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat uw evenement perfect verloopt en dat u en uw gasten optimaal kunnen genieten van onze BBQ-ervaring.

Wij staan voor u klaar en kijken ernaar uit om u te verwelkomen op dit prachtige landgoed. Neem contact met ons op voor meer informatie!