BBQ Workshop & Vliegen bij SimFlying

De perfecte combinatie van smaak en avontuur!

Ready2Q waar we unieke ervaringen creëren die je nooit zult vergeten. We zijn verheugd om ons spannende nieuwe aanbod te introduceren: de combinatie van een meeslepende BBQ workshop en een adembenemende vliegervaring bij SimFlying.

Wat kun je verwachten?

  • BBQ Workshop: Begin je dag met een hands-on BBQ workshop onder leiding van onze ervaren pitmaster. Leer de fijne kneepjes van het grillen terwijl je smakelijke gerechten bereidt, van sappige hamburgers tot perfect gegrilde steaks.
  • Vliegervaring bij SimFlying: Na de workshop begint het avontuur bij SimFlying. Stap in een realistische vliegsimulator en ervaar hoe het voelt om een vliegtuig te besturen. Met deskundige instructeurs aan je zijde kun je de lucht in en de sensatie van het vliegen beleven.

Voor Wie Is Deze Ervaring Geschikt?

Deze combinatie is geschikt voor iedereen die van lekker eten en avontuur houdt. Of je nu een groep vrienden bent die op zoek is naar een opwindende dag, een stel dat iets speciaals wil beleven of een bedrijf dat teambuilding wil organiseren, onze BBQ Workshop & Vliegen bij SimFlying is de perfecte keuze.
Deze combinatie van een smaakvolle barbecue en opwindend vliegen belooft een dag te zijn die je nooit zult vergeten.

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en samen deze buitengewone dag van smaak en avontuur te beleven. Mis deze kans niet om je zintuigen te prikkelen en de lucht in te gaan!

Praktische Informatie:

  • Dit unieke arrangement is beschikbaar in overleg en bieden wij helemaal op maat aan.
  • Reserveren voor deze exclusieve combinatie?  Neem contact met ons op voor meer informatie.