Bestel hier jouw BBQ

Nodig vrienden en familie uit voor de ultieme barbecue-ervaring met deze premium BBQ! Of je nu een doorgewinterde grillmeester bent of net begint, deze BBQ maakt het gemakkelijk om heerlijke maaltijden te bereiden voor elke gelegenheid.

Wacht niet langer en haal vandaag nog de ultieme BBQ-ervaring in huis!

Klik hier om jouw BBQ en/of accessoires te bestellen of voor meer informatie. Heb je ook al een kijkje genomen bij de rest van ons aanbod ? 

Kamado Large – Compleet € 1.098,-

Deze Kamado is een top barbecue met een stoer uiterlijk. Maar hij is ook nog eens zeer compleet en wordt standaard geleverd met veel accessoires. Zoals het multilevelsysteem, houtskoolmand met scheidingswand, een aslade en asschep. Voor iedereen die de Kamado in een meubel wil plaatsen worden er standaard zelfs  keramische voetjes bijgeleverd.
 
 

Regenhoes Large € 39,95

Door de Large regenhoes te gebruiken zorg je dat de Kamado beschermt is tegen weersinvloeden. Gebruik de regenhoes alleen wanneer de Kamado is gekoeld om schade of schimmelvorming te voorkomen.

 

Kamado Large – Los € 899,-

De Major! Een zeer complete kamado voor een scherpe prijs. De kamado wordt standaard geleverd inclusief:
• Multilevelsysteem
• RVS Rooster met spijlen van 7mm
• Heat deflectors met dikte van 2cm
• Houtskoolmand
• Aslade met handige uitneembare schep
• Gietijzeren top vent
• Keramische voeten, geschikt om de kamado op te plaatsen in een meubel

 

 

Halvemaanvormige – Gietijzeren schijf – Grid – €49,95

Het halvemaanvormige gietijzeren rooster en is een must-have en geschikt voor de Kamado Large.  Perfect voor het (af)grillen van vlees, vis en groenten. Het gietijzeren rooster is bestand tegen hogere temperaturen en is in staat deze hoge temperaturen lang vast te houden. 

 

 

Pizzasteen – Large €39,95

Met deze pizzasteen van keramiek, geschikt voor de Kamado Large, is een perfecte pizza bereiden een eitje. De pizzasteen heeft een dikte van 2cm en een diameter van 36cm. Naast het bereiden van pizza’s is de steen ook te gebruiken voor de bereiding van brood. Dit maakt de pizzasteen een echte must-have voor elke BBQ liefhebber.

 

 

Halvemaanvormige – Gietijzeren schijf – Griddle – €49,95

Het halvemaanvormige gietijzeren rooster, geschikt voor de Kamado Large, bestaat uit een vlakke- en geribbelde zijde. Door de verschillende structuren kunnen de beide zijden op eigen wijze gebruikt worden om zo nog veelzijdiger te kunnen koken, bakken & grillen! Het gietijzeren rooster is bestand tegen hogere temperaturen en is vervolgens in staat deze hoge temperaturen lang vast te houden.