Unieke smaakcombinaties voor jouw gerechten

Deze ambachtelijke BBQ-sauzen en rubs zijn met liefde gemaakt om jouw smaak-ervaring te vergroten. Of je nu een doorgewinterde grillmeester bent of net begint aan je culinaire avontuur, deze unieke smaakcombinaties tillen elk gerecht naar een hoger niveau.

Klik hier om nu jouw producten te bestellen.

Mississippi Style Comeback 775 ml. €11,50

Deze veelzijdige saus, met chili’s, uitjes, kruiden en krachtige specerijen, raden we aan bij een hamburger, bij vis, garnalen, kip, varkensvlees en aardappel. Je kunt deze saus gebruiken als dipsaus maar ook als dressing.

 

 

Alabama White 775 ml. €12,50

Deze traditionele witte barbecuesaus is perfect om kip in te dippen maar gaat ook prima samen met andere vlees-, groente- of visgerechten en is de ultieme dressing voor coleslaw. Daarnaast smaakt hij heerlijk bij een tosti of als vervanger van crème fraîche bij Flammkuchen.

Carolina Mustard 775 ml. €11,50

Deze traditionele barbecuesaus die ze in de Carolinas niet voor zichzelf konden houden is de sauce of choice bij Whole Hog (heel varken) barbecue. Het is daarnaast een aanrader bij karbonade en barbecueworst, maar ook geschikt om mee te experimenteren met ander vlees zoals kip of pulled pork.

 

Memphis Sweet & Smokey 775 ml. €12,50

Deze saus is vol van smaak, zoet en rokerig. Hij past bij een karbonaadje, ribs, burger en nog veel meer. Hij is ook lekker bij eten dat niet van de barbecue komt. Of zoals ze in Memphis zeggen; “not too anything, good on everything“

Pork & Poultry rub 180gr. €8,-

Een rub die zowel zoete als hartige tonen geniet met een vleugje kerrie speciaal gemaakt om varkensvlees en gevogelte een verfijnde dosis smaakt mee te geven. De Pork & Poultry Rub smaakt erg lekker bij gevogelte en varkensvlees. Tip!: Barbecue of rook je vlees en gevogelte met appelhout in combinatie met deze rub.

SPG Special rub 180 gr. €8,-

Deze rub is een echte allrounder en kan vrijwel ieder barbecue gerecht op smaak maken. Kortom, met deze rub weet je dat je altijd succes hebt. De SPG Special BBQ Rub bevat hoge kwaliteit kruiden en specerijen die onder meer rundvlees heerlijk op smaak brengen. De rub is een echte allrounder en zeer geschikt om mee te experimenteren in de barbecue keuken.

Sweet Paprika rub 180 gr. €8,50

Een rub met een krachtige paprikasmaak, zoals je die enkele jaren geleden nog kon vinden in de echte paprikachips in de supermarkt. De Sweet Paprika BBQ Rub bevat hoge kwaliteit paprikapoeder dat heerlijk zoet is. De rub smaakt erg lekker bij gevogelte en varkensvlees maar ook op groente én uiteraard…op aardappel.

Allbrine no.1 800 gr. €9,50

AllBrine No.1 bevat zeezout, suiker, kruiden en specerijen en de klassieke smaakmakers wortel, ui, prei en selderij. AllBrine No.1 is geschikt voor vis, vlees, gevogelte, en groenten. Geeft extra smaak aan steak, gerookte zalm, wild, kip, gevogelte, runder brisket, rookvlees, pulled pork en ribs.

Allbrine Ready Maple Syrup 500ml. €13,-

Een uitgesproken en spannende smaakcombinatie van zoete, houtachtige Maple Syrup in optimale balans met krachtige op eikenhout gerijpte bourbon. Je herkent duidelijk de hout- en vanilletonen in deze pekel. Past goed bij bijvoorbeeld zalm en steak.