Echt goed leren barbequen?

Onze BBQ Workshops zijn de perfecte manier om nieuwe technieken te leren en je vaardigheden te verbeteren terwijl je geniet van een gezellige en ontspannen sfeer.

In onze workshops leer je alles over het selecteren van de juiste ingrediënten, het maken van smakelijke rubs en marinades, en het beheersen van verschillende BBQ-technieken. We bieden een breed scala aan workshops, waaronder een speciale workshop waarin je zelf zalm rookt. Tijdens deze workshop leer je hoe je zalm op de juiste manier prepareert, hoe je het roken van de zalm aanpakt en welke rubs en marinades het beste bij deze smaakvolle vis passen.

Onze BBQ Workshops zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderde BBQ-liefhebbers en worden gegeven door ervaren professionals die hun kennis en ervaring graag met je delen. Of je nu je vaardigheden wilt verbeteren of gewoon een leuke en gezellige middag wilt doorbrengen, onze workshops zijn de perfecte keuze.

Dus waar wacht je nog op? Neem contact met ons op om te ontdekken welke BBQ workshop het beste bij jouw wensen past. Wij kijken er naar uit om je te verwelkomen in onze workshopruimte en je te laten zien wat de wereld van barbecuen allemaal te bieden heeft!

Ready2Q Basic BBQ Workshop

Welkom bij onze Basic BBQ Workshop, waar we je meenemen op een culinair avontuur vol smaken en grillplezier.

 

Wat kun je verwachten?

  • Ontvangst met een drankje: Bij aankomst wordt je hartelijk ontvangen met een verfrissend drankje. We willen dat je je meteen thuis voelt.
  • Introductie: Onze instructeur legt uit wat je te wachten staat en vertelt de basisprincipes van barbecueën.
  • Zelf de BBQ's aanzetten: Het avontuur begint als je zelf de Barbecue aansteekt. Leer de juiste hitte beheersen voor verschillende gerechten.
  • Bereiden van 5 gerechten: Tijd om te koken! Je gaat aan de slag met het bereiden van 5 heerlijke gerechten, inclusief gerookte zalm en bbq-snacks.
  • Samen eten: Na het harde werk geniet je samen met anderen van de gerechten die je hebt bereid. Dit is het moment om te proeven en te genieten.
  • Eenvoudig thuis te maken: Onze gerechten zijn ontworpen om eenvoudig thuis te kunnen maken. We willen je het vertrouwen geven om je nieuwe Barbeque-vaardigheden thuis te benutten. 

 

Bij onze Basic BBQ Workshop draait alles om plezier, leren en genieten van geweldige smaken. Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt, iedereen is welkom. Kom en ontdek de wereld van barbecueën bij ons, waar we je de tools geven om een echte grillmeester te worden! Meldt je hier aan om mee te doen of voor meer informatie!

Ready2Q Workshop Bier & BBQ

De Perfecte Combinatie: Pitmaster en Biersommelier 

Bij onze Bier & BBQ workshop hebben we de perfecte combinatie voor jou gecreëerd door een ervaren Pitmaster en Biersommelier samen te brengen. Deze twee experts zullen je begeleiden op een smaakvolle reis die je smaakpapillen zal verwennen. 

 

Wat kun je verwachten?

  • Pitmaster: Onze Pitmaster is een meester in de kunst van het barbecueën. Met jarenlange ervaring weet hij precies hoe je vlees en groenten kunt transformeren in ware smaakexplosies. Hij zal je de geheimen onthullen van het marineren, kruiden en grillen. Leer van hem hoe je sappige steaks, smaakvolle hamburgers, malse spareribs en nog veel meer kunt bereiden.
  • Biersommelier: Aan de zijde van onze Pitmaster staat onze ervaren Biersommelier. Hij heeft een diepgaande kennis van bier en zal je meenemen op een reis langs verschillende ambachtelijke bieren. Je zult leren hoe je bier kunt proeven als een professional, verschillende bierstijlen kunt herkennen en vooral, hoe je de juiste bierkeuzes kunt maken om bij je BBQ-gerechten te passen. Zijn expertise zal je helpen de perfecte bier-en-voedselcombinaties te creëren. 

 

Waarom deze combinatie? 

  • De combinatie van een Pitmaster en Biersommelier is de sleutel tot een buitengewone culinaire ervaring. Terwijl de Pitmaster je leert hoe je de grillmeester van je eigen achtertuin kunt worden, zal de Biersommelier je in staat stellen om je maaltijden naar een hoger niveau te tillen door de juiste bieren te selecteren. Samen zullen ze je helpen om je smaakpapillen te verwennen en een onvergetelijke smaakervaring te creëren.
  • Dus, bereid je voor op een dag vol culinaire ontdekkingen, waarbij de Pitmaster en Biersommelier je de kunst van het grillen en bierproeven bijbrengen. Samen zullen ze je inspireren om zelfverzekerd te experimenteren en te genieten van de heerlijke wereld van Bier & BBQ. Mis deze unieke combinatie niet bij onze workshop!