Bedrijfsfeest!

Maak jullie bedrijfsfeest compleet met onze onweerstaanbare BBQ Catering! Wij geloven dat goed eten de ziel van elk evenement is, en daarom hebben we de perfecte mix van smaken en sfeer samengesteld om jouw bedrijfsfeest onvergetelijk te maken.

Zakelijke bijeenkomst?

Heb je een zakelijke bijeenkomst voor maximaal 15 personen? Onze huiselijke Ready2Q Barn is hier perfect geschikt voor. Vergaderen met een culinair tintje! 

Wij verzorgen de lunch, borrel of diner bij uw event. Van BBQ tot luxe broodjes, het is allemaal mogelijk.

Vieren van successen!

Is het tijd om een mijlpaal te vieren of stil te staan bij de successen die jullie samen hebben bereikt?

Onze grillmeesters staan klaar om jullie smaakpapillen te betoveren met de lekkerste gerechten, terwijl jullie samen terugkijken op de mooie momenten die jullie hebben beleefd en bereikt.

De BBQ die past bij jouw bedrijf

Waarom kiezen voor Ready2Q?

Kies voor Ready2Q en maak van jouw zakelijk evenement een groot succes! Van heerlijke BBQ gerechten tot gepersonaliseerde menu's, wij bieden een complete beleving. Met ons enthousiaste team en uitgebreide entertainmentopties, creëren we de perfecte setting voor het vieren van successen en het versterken van teambanden. Ontdek de mogelijkheden en laat ons jouw evenement tot in de puntjes verzorgen!

Ambachtelijke Smaakexplosie: Onze grillmeesters bereiden met passie en vakmanschap de meest sappige en smaakvolle BBQ-gerechten. Van malse steaks tot vegetarische lekkernijen, de mogelijkheden zijn eindeloos en divers.

Drankarrangement: Maak jullie evenement compleet met een drankarrangement op maat.

Professionele Bediening: Laat ons enthousiaste team zich ontfermen over alle culinaire details en service, zodat jij je kunt concentreren op het vieren van successen en het versterken van teambanden.

Maatwerk Menu's: Personaliseer je menu volgens de voorkeuren van jouw team. Wij zorgen er samen met jou voor dat we komen tot een heerlijk menu dat past bij de stijl van jouw bedrijf.

Finishing Touch: Maak jullie feest helemaal af door je pakket aan te vullen met live entertainment, zoals een zanger, DJ of Cabaret duo. Wij regelen alles!

Aankleding: Themafeest? Wij kunnen zorgen voor de leukste versiering (slingers, ballonnen, vlaggen en meer). 

BBQ Workshop

Het is tijd om de teamgeest aan te wakkeren en de smaak van succes te proeven! Werk samen met je collega's om uitdagende BBQ-activiteiten tot een smakelijk succes te maken. Na alle inspanningen is het tijd om te genieten van de heerlijke gerechten die jullie gezamenlijk hebben gecreëerd.

 

Teambuilding

Om de banden te versterken, successen te vieren en samen nieuwe hoogten te bereiken bieden wij ook een combinatie met teambuilding aan! Een dag of dagdeel vol teambuildingactiviteiten, gevolgd door een heerlijke afsluitende BBQ. Een perfecte combinatie van plezier, samenwerking en smakelijk genieten!

Vrijdagmiddag borrel

Het is weer tijd om de werkweek af te sluiten en het weekend in stijl te verwelkomen! Tijd voor een onvergetelijke vrijdagmiddag borrel met een heerlijke BBQ. We beloven een sfeervolle mix van ontspanning en heerlijk eten.